Cautare

3118 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant arad" (3.97 secunde)
Crin Antonescu a spus, in fata a sute de membri si simpatizanti ai PNL si sustinatori ai candidaturii sale, la Casa Sindicatelor din Arad, ca actualul sef al statului "lucreaza, de 5 ani, doar in interesul personal si in interesul partidului din care provine".
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Arad, ca anuntul PD-L prin care parlamentarii acestei formatiuni renunta la cererea de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului nu inseamna ca democrat-liberalii au pus capat "bataliei" pentru functii, ci doar ca si-au dat seama ca demersul lor este "o batjocura" la adresa populatiei.
Dascalu s-a aflat la conducerea Inspectoratelor Judetene de Politie din Arad si Timis, intre 2005 si 2007. Potrivit declaratiei sale de avere din 2009, acesta detine un apartament in Arad si doua case.
Lazar a condus pana anul trecut organizatia pesedistilor din Arad, a fost secretar de stat la Ministerul Muncii in primul Guvern Boc si purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD in mandatul lui Geoana.
Mai mult, seful PRM sustine ca o regiune de tip Harghita-Covasna-Mures-Alba-Arad ar putea sa faca UDMR sa ramana la guvernare.
Vineri, ministrul Transporturilor a declarat ca in acest an vor fi finalizati aproape 130 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Timisoara-Arad, Medgidia-Constanta si Bucuresti-Ploiesti si centurile oraselor Arad si Constanta.
La Arad, primarul PDL Gheorghe Falca are, conform sondajelor PSD, peste 60% in intentia de vot, desi USL ar obtine, la votul politic, peste 50% in judet.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
PNL a pierdut functia de presedinte de CJ in judetele Arad, Bihor si Salaj. Partidul condus de Liviu Dragnea a batut palma cu UDMR si va forma majoritatea in consilii.
Anul trecut, Serviciul de investigare a fraudelor din cadrul IJP Timis a declansat urmarirea penala impotriva Cameliei Zachar din Arad, asociat si administrator al societatii Business Center Consulting SRL Arad, firma pe numele careia s-a facturat biletele de 430.000 lei/pers.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
De la un târg din Arad, tatal sau a cumparat paunii si fazanii. „De la un târg din Arad tata a cumparat primii pauni si fazani, iar apoi restul animalelor“, a spus Adriana.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Pentru 2008, Bricostore are in plan deschiderea de magazine in Oradea, Braila, Arad, Focsani si Suceava, investitia medie pe unitate fiind de zece milioane de euro.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei. ... Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
Euroconsult SRL Arad, lichidatorul rafinariei Petrolsub Suplacu de Barcau (Zona Balc), aflata in faliment, va relua la finele acestei luni licitatia pentru vanzarea unitatii, la un pret de pornire de 15 milioane de euro, fara TVA.
Revenind la romanii din vestul tarii care merg in Ungaria pentru a petrece, mai putem preciza ca o nunta cu aproximativ 100 de invitati costa la un restautant din Arad aproximativ 20.000 lei, in timp ce in Ungaria pretul este cu 30% mai mic.
Dupa ce lichidatorul Petrolsub Balc, SC Euroconsult SRL Arad, a declarat ca va anunta, pe 14 iulie, castigatorul licitatiei organizate pe 30 iunie, iata ca pe 15 iulie a dat sfoara-n tara ca va relua, luni, 28 iulie, licitatia pentru vanzarea rafinariei.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru tronsonul Arad-Oradea, 104 km (DN 79), au depus oferte companiile:
google-analytics.com